Home > > Vacancy Management Assistent

Management Assistent

Profiel Management Assistent

Zoek jij een baan met de nodige verantwoordelijkheid, afwisseling, uitdaging en genoeg ruimte voor initiatief en zelfstandigheid? Dan is dit je kans! Wij, Mansource, zijn op zoek naar een Management Assistent voor onze backoffice.

Wat houdt het werk in?

Als Management Assistent bij Mansource ga je onderdeel uitmaken van een team van 3 backoffice medewerkers. Als partner werk je gedurende de week samen aan het ondersteunen van een deel van de staf van de afdeling, maar verricht je ook enkele bredere taken.

Werken bij Mansource staat voor afwisseling, hectiek en werken in een internationaal georiënteerde werkomgeving. Je bent met regelmaat het professionele eerste aanspreekpunt voor (internationale) medewerkers, bezoekers en vindt het leuk om met mensen van allerlei achtergronden en niveaus samen te werken.

Als aanspreekpunt behandel je telefoongesprekken, e-mails, ontvang je bezoekers, verstrek je - zowel intern als extern - informatie (mondeling en schriftelijk) en beheer je verschillende agenda’s, van bijvoorbeeld de directie.

Verder verzorg je - in samenwerking met de staf - de administratieve verwerking van diverse uiteenlopende zaken (van bijv. aanstellingen en mutaties van personeel, Arbo gerelateerde zaken, boeken van zakenreizen, tot het verzorgen van visumaanvragen) en organiseer je bijeenkomsten indien gewenst. Je zorgt maandelijks voor de verslaglegging van het directieoverleg. Je regelt zelfstandig je opgedragen taken en toont initiatief bij werkzaamheden die op je pad komen.

Tot slot: bij Mansource staat samenwerking en respect voor elkaar centraal!!

Wat bieden wij jou?

De functie heeft een omvang van minimaal 32 uur per week en maximaal 40 uur per week uur per week (0,8 FTE - 1,0 FTE). Het gaat om een contract voor 7 maanden met uitzicht op een dienstverband bij goed functioneren. Afhankelijk van opleiding en ervaring is het salaris in overeenstemming voor met de functie.

Mansource biedt goede mogelijkheden voor ontwikkeling en groei.

Wat wensen wij te ervaren bij jou?

Je beschikt over een relevante afgeronde HBO opleiding met aantoonbare werkervaring. Echter, beschik je over een flinke dosis relevante werkervaring maar heb je niet het juiste diploma dan nodigen we ook jou uit om te solliciteren.

Je bent bekend met administratieve werkzaamheden, beheerst Office MS en weet je weg te vinden in digitale systemen. Je bent vriendelijk, representatief en servicegericht. Daarnaast ben je probleemoplossend ingesteld, kun je goed tegen drukte en verlies je daarbij de prioriteiten niet uit het oog. Je hebt gevoel voor humor, bent proactief en vind je het leuk om zelfstandig binnen een team te werken.

Vanwege het internationale karakter van Mansource verwachten wij uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels.

Ervaring binnen een project organisatie zien wij als een pré.

Informatie en sollicitatie

Voor informatie over de inhoud van de vacature kun je terecht bij Jacques Borst via telefoonnummer +31 (0)70 33 500 50 of email j.borst@mansource.com.

Wil je solliciteren naar deze functie of heb je vragen over de sollicitatieprocedure, mail dan naar j.borst@mansource.com.

Jouw sollicitatie (motivatie en CV) ontvangen we graag op hetzelfde emailadres vóór 15 maart 2020.

Region

South-Holland

Publication date

04.03.2020

Quick application

Interesting job? Enter your e-mail address, provide your CV and apply instantly!

Deel deze vacature
Your contact at Mansource
Jacques Borst
Work phone: (070) 3350 050
Mansource BV uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.